Innovation hos Hulgaard Advokater:

- Lej en advokat - læs mere her

- Udviklingsforum - se filmen her (61 MB)

- Den medarbejderdrevne virksomhed - prøv vores spil

 Hulgaard Tax Team

- på forkant med skatten

 

Lej en advokat

Hos Hulgaard Advokater har vi udviklet et koncept målrettet til at hjælpe virksomheder i kortere eller længere perioder, hvor de har brug for løbende juridisk rådgivning.

Mange virksomheder har løbende brug for juridisk bistand – ikke kun til de store problemer og kontrakter, men også på et mere lavpraktisk og dagligdagsniveau. Nogle vælger at ansætte en in-house advokat, men rigtig mange virksomheder har ikke behov for en fuldtidsansat advokat.

Hulgaard Advokater tilbyder at stille en advokat til rådighed fysisk på jeres kontor f.eks. 1 eller 2 dage om ugen, eller hvad I måtte ønske. Vi er klar til at indrette os helt efter jeres behov.

Fordelene ved at ”leje” en advokat fra Hulgaard Advokater er mange:

  • advokaten sidder fysisk i jeres lokaler og får derfor hurtigt indsigt i og forståelse for virksomheden, og kan dermed bedre skabe værdi for jer,
  • advokaten er tilgængelig for alle i virksomheden, og I behøver derfor ikke overveje, hvad det koster at ringe til advokaten,
  • advokaten fra Hulgaard Advokater har back-up fra hele staben af advokater hos Hulgaard Advokater,
  • det arbejde, som advokaten fra Hulgaard Advokater udfører, er omfattet af vores advokatansvarsforsikring,
  • advokaten fra Hulgaard Advokater er billigere end ekstern rådgivning, og
  • advokaten fra Hulgaard Advokater kommer uden lange opsigelsesvarsler.

Vores koncept er gjort så fleksibelt som muligt for kunderne, således at vi kan stille med en advokat i morgen, hvis jeres behov er akut. Herudover tilbyder vi, at aftalen kan opsiges med øjeblikkelig varsel, således at der ingen bindingsperiode er, ligesom frekvensen kan justeres efter behov, såfremt der i perioder er større behov end andre.

”Lej en advokat” er også en mulighed for de virksomheder, der overvejer om de skal ansætte en intern advokat. Med ”Lej en advokat”-konceptet, får virksomheden mulighed for at afprøve, om det kan være en god idé med in-house rådgivning, uden at skulle igennem en langvarig og ressourcekrævende ansættelsesprocedure med risiko for at den pågældende medarbejder ikke er den rigtige.

Når en virksomhed annoncerer efter en jurist eller advokat, er man typisk kommet til den erkendelse, at man har brug for at ansætte in-house juridiske kompetencer – enten fordi man er vokset i størrelse, ens nuværende in-house jurist har søgt andre græsgange, eller man bare er træt af at betale høje salærer til eksterne advokater for opgaver, som ligeså nemt kunne være løst internt.

Udfordringen er, at der typisk går flere måneder fra det tidspunkt, hvor man har besluttet at ansætte en in-house jurist, til der rent faktisk er annonceret, afholdt ansættelsessamtaler, og den jurist, man indgår kontrakt med, måske har fået opsagt sin nuværende stilling og rent faktisk sidder i virksomheden og udfører de opgaver, som har igangsat hele ansættelsesprocessen.

I denne mellemperiode tilbyder vi også at stille en jurist til rådighed fysisk på jeres kontor afpasset efter det behov, I har – om det så er 1, 2, 3, 4 eller hele 5 dage om ugen. På denne måde kan I koncentrere jer om, at få ansat den rigtige kandidat.

”Lej en advokat” kan desuden være en løsning i tilfælde af sygdom eller barsel i en intern juridisk afdeling i en virksomhed.

Kontakt gerne Kristine Wagner på tlf. 38 40 42 20 eller kw@hulgaardadvokater.dk eller Anne Sender Mehl på tlf. 38 40 42 43 eller asm@hulgaardadvokater.dk for en nærmere drøftelse af jeres overvejelser og behov.

 

Kontaktpersoner:

Kristine Wagner

Kristine Wagner
Advokat
Dir.tlf.: +45 38 40 42 20
E-mail: kw@hulgaardadvokater.dk

Anne Sender Mehl

Anne Sender Mehl
Advokat
Dir.tlf.: +45 38 40 42 43
E-mail: asm@hulgaardadvokater.dk

Hulgaard Advokater P/S  ·  Birkemose Allé 41, DK-6000 Kolding  ·  Marselisborg Havnevej 22, 1., DK-8000 Aarhus C  ·  Phone (+45) 38 40 42 00  ·  E-mail: mail@hulgaardadvokater.dk  ·  Cookiepolitik